Suuri Jeesus lokakuussa

Suuri Jeesus lokakuussa

Torstai-illan kokouksessa oli sata henkeä paikalla. Hervannan Katukappelin ylistysryhmä johti väen ylistykseen Tanja Kajavan johdolla. Ylistyksen lomassa hän kertoi Kuinka Jumala oli parantanut hänet syövästä menneen kesän aikana. Markku Tuppurainen Seinäjoelta saarnasi värikkäästi monien esimerkkien kautta Jumalan armosta ja Jeesuksen riittävyydestä meidän pelastukseksemme. Rukouspalvelussa jälleen monet saivat kohdata He... Lue lisää »

Latvian vankiloissa

Latvian vankiloissa

Lokakuun lopulla vierailimme jälleen Riikan ja Jelgavan vankiloissa. Jelgavassa parikymmentä miestä oli kokouksessa. Valtaosa heistä oli meille uusia kasvoja. Lähes kahden tunnin kokoukseen mahtui paljon kertomuksia ja todistuksia Herran teoista, uskoontuloista ja ihmeistä, sekä laulua, saarnaa ja rukousta. Paikalla ollut pastori välitti myös sanoman parille ryhmäläisellemme. Herran läsnäolo oli vahva tilaisuudessa.  Riikassa pidim... Lue lisää »

SUURI JEESUS

SUURI JEESUS

Syyskuussa sanaa oli jakamassa Mikä Särkkä joka julisti Jeesusta palavalla sydämellä. Mikan innoitus oli vahva ja mukaansatempaava. Oli myös hienoa nähdä jälleen toistasataa ihmistä koolla ylistämässä Herra ja odottamassa hänen tekojaan ja kosketustaan. Joku parantui, joku tuli uskoon, joku sai lohdutuksen ja rohkaisun tiedon sanojen kautta, joita Pyhä Henki jakoi. Esirukouspalvelu kesti pitkään, varsin pitkä&au... Lue lisää »