Uusia "karitsoja" syntyy 29.04.2014

Viro, Narva 25.-27.4.2014
 
Uusia

Huhtikuun lopulla teimme matkan Viron itäiseen kaupunkiin Narvaan. 

Narvan Jumalan Sana seurakunta oli järjestänyt naisille kokouksen johon oli kutsuttu Jumalan Sanaa jakamaan Merja. Matkan yhteydessä päätimme vierailla myös kahdessa kuntoutuskeskuksessa, joita olemme tukeneet jo vuosia.

Perjantaina matkalla Narvaan vierailimme Iisakun kuntoutuskeskuksessa. Ennen kuin pääsimme taloon sisälle saimme todistaa myös uuden lampaan karitsan syntymistä. Ihana - uusi elämä! Keskuksessa spontaanisti alkaneeseen kokoukseen osallistuivat kaikki asukkaat. Heistä kaksi esittivät myös laulun. Paikalla oli myös mies joka siinä kokouksessa tuli veljeksemme Kristuksessa!

Naisten kokouksessa oli keskimääriin 70 naista. Kuulimme paljon todistuksia Jumalan ihmeistä sekä rohkaisuja siitä miten elää naisena Kristuksessa. Puhuttiin jopa uskovaisen naisen muodista.

Sunnuntaina osallistuimme Kaita tie seurakunnan aamukokoukseen. Paikalla oli nuori muusikko joka oli käynyt sunnuntain tilaisuuksissa jo kuukauden verran. Sinä päivänä hän teki päätöksen seurata Jeesusta koko elämällänsä ja tunnusti siitä koko seurakunnan edessä. Oli ilo taivaassa ja meidän sydämissämme!

Paluumatka sujui ongelmitta.

Zanna Valler, Merja, Eija Riikola

Somistekuva

Somistekuva