Ehkä viimeinen kutsu 19.10.2015

Viro, Lasnamäki 18.-19.9.2015
 
Ehkä viimeinen kutsu

Evankeliointikokoukseen Lasnamäelle saapui nyt ensimmäistä kertaa Tallinnalaisen ”Täyden Evankeliumin Seurakunnan” musiikkiryhmä palvelemaan. Seurakunnan pastori  ilmoitti jo keväällä, että he haluavat olla auttamassa työtämme. Seurakunnasta tuli musiikkiryhmän lisäksi myös ryhmä naisia, jotka kokouksen aikana olivat rukouksessa sen puolesta. Meitä Suomesta tulleita oli mukana Juha, Merja, Eija, Zanna ja Igor, joka tunsi seurakunnan ja oli ollut heitä mukaan pyytämässä.

 

 Seurakunnan pastori German Parind puhui lyhyesti ja hänen seurakuntalaisensa myös todistivat Jumalan teoista elämässään. Musiikkiryhmä palveli hienosti ja kaikessa näki kuinka hyvin he olivat valmistautuneet tilaisuuteen. Eija lauloi kaksi laulua ja minä saarnasin lopuksi evankeliumia ja johdin kuulijat rukoukseen, jossa saattoi tehdä uskonratkaisun. Eräs iäkkäämpi mies, jonka tulkkimme Elvi oli tuonut kokoukseen, teki ratkaisunsa silmät kyynelissä ja oli koskettavaa nähdä kuinka voimakkaasti hänen sydämensä oli mukana kaikessa. Samalla hän sai heti yhteyden seurakunnan pastoriin.

 Kuulijakunnassa on paljon iäkkäitä ihmisiä joille pelastuskutsu tulee ehkä viimeisen kerran kohdalle. On armoa saada olla viemässä heille sanoma, joka voi muuttaa heidän iankaikkisuuskohtalonsa. Niinkuin on kirjoitettu Jumalan päämäärästä: ”Hänen, jonka tähden kaikki on ja jonka kautta kaikki on, sopi, saattaessaan paljon lapsia kirkkauteen, tehdä kärsimysten kautta heidän pelastuksensa päämies täydelliseksi.”  (Heb 2:10). Tämän tähden teemme työtä - Jumala haluaa taivaan olevan täynnä ihmisiä!


 Monien sairaiden puolesta rukoilimme jälleen ja samoin jaoimme ruokakassit tarvitseville. Nyt niitä meni 135kpl. 


Juha 


Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva