Naistentilaisuudessa, elojuhlassa ja Manna-apua 13.12.2015

Viro, Kohtla-Järvi 17.-19:10.2015
 
Naistentilaisuudessa, elojuhlassa ja Manna-apua

Tällä kertaa matka alkoi poikkeuksellisesti lauantaina ja kesti maanantaihin asti. Lauantaina Kohtla-Järven Jumalan Sana-seurakunnan järjestämä naisten kokous alkoi iltapäivällä ja paikalla oli noin 60 naista Kohtla-Järveltä, Idlasta, Sillamäeltä ja Narvasta. Seurakunnan naistentyön vetäjä Valentina avasi kokouksen rukouksella ja ylistystiimi liittyi tuomaan kiitosta Herralle. Ilmapiiri vapautui siinä hetkessä. Eija esitti laulun venäjäksi ja Merja puhui aiheesta usko. Sana lämmitti sydäntä ja usko nousi sydämessä. Usko siihen että Jumalalla on vastaus elämämme kaikkiin tilanteisiin.


Sunnuntain kokouksessa oli paikalla noin 100 aikusta ja lisäksi lapsia. Kokouksen aiheena oli kiitollisuus ja elojuhla. Iloinen ilmapiiri toi monellekin hymyä huulin kun eri-ikäiset lapset esittivät lauluja sekä pienen näytelmän. Sunnuntai-iltana vierailtiin Iisakun kuntoutuskodissa, jossa oli 8 asukasta. Kodikkaan ilmapiirin ja kahvikupin äärellä kerroimme todistuksia Jumala teoista meidän elämässämme.


Maanantaiaamuna oli hieno mahdollisuus osallistua Manna-työhön. Se on Kohtla-Järven Jumala Sana seurakunnan palvelutyömuoto, jossa kahdesti viikosssa pidetään hengellisiä kokouksia, sekä jaetaan ruoka-avustusta tarvitseville. Kokoukseen kokoontui noin 100 ihmistä. Kerroimme elämästämme, lauloimme ja Merja puhui lyhyesti. Aiheena oli luottamus Jumalaan sekä kiitollisuus ja tieto siitä, että Hän pelastaa ja tarjoaa turvallisen elämän Hänen suojassaan. 

Zanna