”Muistakaa vankeja ...” 16.12.2015

Latvia, Riika, Jelgava 13.-16.11.2015
 
”Muistakaa vankeja ...”

Tämänkertainen ”vankilakierros” Latviassa tehtiin kokoonpanolla Vihtori, Pavel, Rosita, Harri ja Juha. Kokouksia oli järjestetty neljä joista kolme Riikassa ja yksi Jelgavassa.


Lauantaina Riikan keskusvankilan tilaisuuteen tuli 21 miestä ja Brasan vankilassa 32 miestä. Harri ja Rosita todistivat koskettavasti Jumalan teoista omassaan ja läheistensä elämässä. He kertoivat Jumalan antamasta voimasta antaa anteeksi, sekä sisäisestä vapaudesta jonka sen kautta saa omistaa. Vapaudesta osoittaa rakkautta myös niitä kohtaan jotka ovat meitä väärin kohdelleet. Vangit kuuntelivat tarkkaan näitä Jumalan voimassa läpielettyjä raskaita elämänkokemuksia ja kykenivät varmasti tunnistamaan niissä myös oman elämänsä tilanteita. Vihtori saarnasi lopuksi evankeliumia ja useita vankeja halusi tehdä uskonratkaisun ja rukoilla Herraa.


Sunnuntaina jatkoimme tilaisuuksia ensin Jelgavassa ja illalla vielä Riikan naistenvankilassa jossa tuli jälleen paljon naisia tilaisuuteen. Todistukset, laulut ja sanan saarna vaikuttivat sydämissä ja lopuksi toistakymmentä naista tuli samaan myös henkilökohtaista rukousapua. Pyhän Hengen kosketus naisten sisimmässä sai kyyneleet virtaamaan ja Rositan syli ei meinannut r  iittää kun naiset halusivat saada häneltä äidillisen halauksen.


Oli jälleen palkitsevaa saada olla viemässä pelastuksen sanomaa Jeesuksesta, sekä olla rohkaisemassa ja lohduttamassa niitä, jotka sitä niin kipeästi tarvitsevat.

Juha

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva