Joululahjoja rukousvastauksena 17.01.2016

Vro, Lasnamäki 9.-10.12.2015
 
Joululahjoja rukousvastauksena

Vuoden viimeinen kokous Lasnamäellä kokosi paikalle ehkä 70 henkeä. Paikallinen lehti ei taaskaan ollut jättänyt tilaa meidän kokousilmoituksellemme ja siksi sen mainostaminen oli jäänyt Andrus Lukaksen jakamien seinä- ym ilmoitusten varaan. Siitä huolimatta ”puskaradiokin” oli varmasti toiminut ja väkeä saapui paikalle. 


Täyden Evankeliumin Seurakunnan lauluryhmä pastoreineen tuli palvelemaan ja samoin Igor Valler Suomesta. Kokouksessa oli vahva hyvä ilmapiiri ja useita käsiä nousi jälleen ylös merkiksi siitä, että monet halusivat lähteä seuraamaan Herraa. Olimme varautuneet 180:n ruokapussin jakamiseen ja niitä jäi nyt reilusti ylimääräisiä.


Kokouksen jälkeen menimme Igorin kanssa syömään seurakuntaan ja pidimme myös palaverin pastorien kanssa koskien tulevaa työtä. Osan ruokapusseista jotka jäivät jakamatta kokouksessa annoimme seurakunnalle heidän omaan tarpeeseensa. Myöhemmin sain kuulla sen olleen heille rukousvastaus. Seurakunnassa on myös monia puutteenalaisia joille pastori olisi tahtonut antaa ”joululahjan” ja nyt hän saattoi sen tehdä. 


Ilalla palasimme takaisin Suomeen. Kiitos Herralle jälleen tästä matkasta jonka saimme tehdä! 


Juha ja Igor