Kokoukset Pääskulassa 29.04.2016

Viro, Tallinna 12.3. ja 16.4.2016
 
Kokoukset Pääskulassa

Tallinnassa järjestettävät evankeliointikokoukset maalis- ja huhtikuussa järjestettiin nyt poikkeuksellisesti Pääskulassa kokoontuvassa Täyden Evankeliumin seurakunnassa. Emme saaneet huhtikuussa Lindakiven kulttuuritaloa vuokrattua mutta seurakunta, joka on auttanut meitä Lasnamäellä, halusi järjestää tilaisuudet omassa kokoushuoneessaan.


Emme myöskään itse Suomesta olleet paikalla, sillä huhtikuussa monet joukostamme olivat silloin Israelissa kuvausmatkalla mutta toimitimme kuitenkin paikalle ruokapussit joita jaettiin tilaisuuksien jälkeen. 


Molempina kuukausina paikalle saapui 50-60 ulkopuolista kuulijaa, joista suurin osa oli Lasnamäeltä tulevia. Tämä kokouspaikka sijaitsee noin 14km Lasnamäeltä joten ihmisten oli tultava paikalle pitkähkön matkan päästä.


Molemmissa tilaisuuksissa tuli ihmisiä saamaan esirukousta, huhtikuussa jopa puolet kokoukseen tulijoista. Pastori kertoi myös että kolme henkilöä on tämän jälkeen alkanut käydä seurakunnan muissakin kokouksissa! Kiitos Jumalalle tästä!


Toukokuussa järjestämme jälleen normaalisti tilaisuuden Lindakiven kulttuuritalossa Lasnamäellä jossa kokostoiminta on suunniteltu jatkumaan kuukausittain. 


Juha