Vain yksi käsi nousi ylös 29.05.2016

Viro, Lasnamäki 7.5.2016
 
Vain yksi käsi nousi ylös

Lasnamäen Lindakiven kulttuuritalossa saimme pitkästä aikaa käyttöömme suuren kokoussalin johon mahtuu 250 henkeä. Olemme saaneet myös salinkäytöstä uuden sopimuksen joka kestää marraskuuhun asti ja se helpottaa työn suunnittelua paljon. 


Kokoukseen saapui nyt toistasataa henkeä ja Täyden Evankeliumin Seurakunnan lauluryhmä oli palvelemassa musiikissa. Meiltä mukana olivat sekä Eija joka lauloi- ja Merja joka todisti kokouksessa. Lisäksi Igor teki kaikenlaista järjestely ym työtä ja organisoi ruokapussien jaon, joita meni nyt 110kpl ja minä saarnasin lopuksi. Kokouksessa kävi selvästi ilmi, että kuulijat odottivat myös meidän suomalaisten panosta, vaikka virolaisilla oli siinä vahva osuus. Parin edellisen kuukauden kokoukset olivat olleet Pääskulan kaupunginosassa mutta kokousväkeä oli tullut paikalle selvästi vähemmän. Tämä onkin hyvin ymmärrettävää sillä Lasnamäellä kokoustoiminnassa on jo seitsemäs vuosi menossa.


Eräs paikallisista sisarista käytti todistuspuheenvuoron ja kertoi tulleensa uskoon Lindakiven kulttuuritalossa samassa salissa kaksikymmentä vuotta aiemmin. Hänen elämänsä oli muuttunut ja hän voimakkaasti kehoitti jokaista antamaan elämänsä Herralle. Kun kysyin kuulijakunnalta onko paikalla muita jotka ovat myöskin tulleet uskoon samassa salissa, niin toistakymmentä kättä nousi ylös. Olemme rukoilleet vuosien aikana Lindakiven kokouksissa useiden satojen ihmisten puolesta, jotka ovat halunneet tehdä uskonratkaisun ja tämä rohkaisi meitä jatkamaan tätä työtä, joka voi muuttaa lukuisten ihmisten elämän ja iankaikkisuuden.


Muistui myös mieleeni erään Jumalan miehen sanat, kun häneltä kysyttiin, montako ihmistä on pelastunut hänen toimintansa kautta, vastaus oli: ”Me emme pidä kirjaa pelastuneista, se kirjanpito tapahtuu taivaassa, me teemme oman osuutemme ja julistamme evankeliumia Kristuksesta, että ihmiset voisivat vastaanottaa pelastajan, Jeesuksen!” Tällä kertaa vain yksi käsi nousi ylös kysyessäni kuka nyt tahtoo antaa elämänsä Jeesukselle. Tämä käsi kuului etupenkissä istuvalle nuorelle pojalle, ehkä alle kymmenvuotiaalle. Jumalan taivas näki tämän käden ja pojan, joka teki rohkean ratkaisun Herran puoleen! 


Kiitän Jumalaa siitä että saamme olla tässä työssä mukana. Kiitos myös sinulle joka muistat Lasnamäen työtä rukouksin! 


Juha

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva