HERRA PELASTAA IÄKKÄITÄ 21.09.2017

15.-16.9. Viro, Narva, Tallinna
 
HERRA PELASTAA IÄKKÄITÄ

Syyskuun matka Narvaan ja Tallinnaan meni lähes samalla konseptilla kuin elokuussakin. Ensin Narvaan peräkärryn kanssa jossa oli 2500 kpl kaurahiutalepakettia, sekä lisää vielä autossa. Matkalla Narvaan pysähdyin jättämään osan lastista Kiviölin pastorille Allan Lilleorgille. Hän toimittaa ruoka-apua aina Latviaan ja Liettuaan asti. Narvassa rankka vesisade meinasi uittaa koko purettavan lastin mutta onnistuimme kuitenkin saamaan sen seurakunnan suojiin. 


Lauantain kokouksessa Lasnamäellä oli 140 ihmistä paikalla. Iäkkäämpi sisar Pääskulan seurakunnasta halusi jälleen kerran todistaa Herrasta ja laulaa psalmin. Hän oli ollut 62 vuotias tullessaan uskoon Lindakiven kulttuuritalossa, jossa kokouksia aina pidämme. Nyt hän oli 77 vuotias ja kertoi kuinka mahtava on palvella Herraa! Tämän sisaren todistus on hyvin vaikuttava myös jo iäkkäämälle kokousyleisölle. Minulle se kertoo siitä kuinka tärkeä jokainen ihminen on Jumalalle. Emme voi ajatella että joku ikäryhmä olisi tärkeämpi kuin joku toinen Jumalan silmissä. Evankeliumin perussanoma on pelastus iankaikkiseen elämään! Elämme ensisijaisesti taivasta varten, emmekä tätä maailmaa varten. Myös toinen jo aikuisiällä uskoontullut sisar kertoi kuinka Herra oli parantanut hänen sydämensä ja täyttänyt hänet Pyhällä Hengellä. Jumalan rakkauden kokeminen oli ollut vastaus hänen syvimpään kaipaukseensa. 


Evankeliumin saarnan jälkeen puolenkymmentä kättä nousi ylös merkiksi siitä että ihmiset halusivat tehdä parannuksen ja vastaanottaa Jeesuksen elämäänsä. Kiitos Herralle, hän yhä kutsuu ihmisiä!


On hienoa saada olla mukana tässä kallisarvoisessa työssä, JuhaSomistekuva

Somistekuva