SUURI JEESUS - tapahtumia Tampereella 24.01.2018

Tampere
 
SUURI JEESUS - tapahtumia Tampereella

Lähes vuosi sitten Jumala aukaisi oven ryhtyä pitämään evankelioivia kokouksia kotikaupungissamme Tampereella. Kaikki palaset loksahtivat kohdalleen jo ensimmäistä kokousta järjestettäessä ja asiat olivat hetkessä hyväksytty kaikilta mukaanlähteneiltä tahoilta. Ensimmäiseen kokoukseen tuli julistajaksi Marko Selkomaa kuin sattumalta, sillä hänen oli määrä tulla juuri samana päivänä Tampereen Kristilliseen Yhteisöön mutta suunnitelma muuttui ja hän tuli julistamaan Suuri Jeesus tapahtumaan. Tapahtuma kokosi n.350 henkilöä Sampolan juhlasaliin evankeliumin kuulolle. 

 

Vuoden aikana olemme pitäneet nyt kahdeksan tapahtumaa ja niihin on osallistunut yhteensä n.1700 henkilöä. Marko Selkomaan lisäksi tapahtumissa on ollut julistamassa Pekka Perho, Jarmo Makkonen, Juha Kotisaari, Juha Ketola ja Jaakko Pasanen. Halumme on julistaa evankeliumia Tampereella, käyttää  kotimaisia puhujia ja ennen kaikkea koroittaa  Jeesuksen nimeä. Hänen joka on uskomme alkaja ja täydelliseksi tekijä. 

 

Vaikka lähetämme lähettejä viemään evankeliumia kauas ulkomaille, niin myös kotikaupunkimme huutaa totuuden janoisena apua. Tämän näemme  tapahtumien hedelmästä, n. 40 henkilöä on tilaisuuksissa tehnyt uskoontuloratkaisun. Olemme saaneet myös useita todistuksia siitä, kuinka Jumala on parantanut erilaisista vaivoista. Nyt on aika julistaa evankeliumia joka on Jumalan voima, omassa kotikaupungissamme! 

 

Halumme on palvella näillä tapahtumilla Tampereen seurakuntia johdattaen uskoontulleet seurakuntayhteyteen toteuttaen sananpaikkaa, ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää” Matteus 28:19-20. Seurakunta on yhteisö, jossa koemme yhteyttä ja saamme ystäviä, sekä pääsemme syvempään Jeesuksen tuntemiseen ja Hänen antamaansa vapauteen. Kaikki vastuuhenkilöt palvelevat myös omissa kotiseurakunnissaan. 

 

Rohkaisemme jokaista tulemaan mukaan ja ottamaan mukaan ystäviä, jotka eivät ole kuulleet, tai vielä vastaanottaneet evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen tuomasta pelastuksesta. 

 

Järjestäjät: VEry, Tampereen Helluntaiseurakunta, Tampereen Kristillinen Yhteisö, Hervannan Katukappeli

 

 

 

 

 


Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva