Avustusta ja evankeliumia 06.06.2018

Latvia, Viro, 18.-19.5.2018
 
Avustusta ja evankeliumia

Ruoka-apua ja evankeliumia Latviaan ja Viroon vietiin jälleen toukokuussa. Auto ja peräkärry täynnä kaurahiutaletta, näkkileipää, aamiaishiutaletta, tattaripuurohiutaletta, makaronia, hernekeittoa, kaurapuurohiutaletta, mysliä, säilykekalaa, ym. lähti perjantaiaamuna kohti Latviaa. Päämääränä oli Norkalni-leirikeskus n 30 km Riikan kaupungista itään.


Latvian Kristillisen Allianssin presidentti Slava Altuhovs oli vastaanottamassa kuormaa, joka saatiinkin purettua varsin pian heidän varastoihinsa. Söimme nopeasti heidän kanssaan ja Slava kertoi kuinka he juuri  edellisviikolla olivat leirittäneet toistasataa köyhistä perheistä tulevaa lasta ja nuorta. Työ jatkuu heillä läpi koko kesän. Me taas lähdimme paluumatkalle Tallinnaan jonne saavuimme myöhään illalla.


Lauantaina oli jälleen ensin Lasnamäellä evankeliointikokous johon saapui noin satakuusikymmentä ihmistä. Saimme olla julistamassa Jeesusta Kristusta joka kohtasi Nainin lesken, joka ei ollut edes etsimässä Herra, vaan keskellä suurta surua ja koetusta poikansa kuoleman tähden. Kerroin kuinka sama Jeesus joka muutti Nainin lesken kohtalon voi muuttaa myös meidän elämämme. Rukouspalvelussa saimme jälleen rukoilla useiden puolesta ja kaksi naista tahtoi vastaanottaa Herran elämäänsä. Tästä kiitos Jumalalle! Lopuksi jaoimme jälleen ruokakasseja tarvitseville joita aina riittää. Sen jälkeen lähdimme paluumatkalle kotiin.


 


Juha ja Harri

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva