Sydämet avautuvat vankiloissa 06.08.2018

Latvia, Riika, 15.-18.6.2018
 
Sydämet avautuvat vankiloissa

Kesäkuun “vankilakierros” Latviassa tehtiin Riikaan. Matkalla oli Vihtori, Pavel, Eija, Katja ja Juha. Keskusvankilan vankilapastori oli jälleen hyvin tyytyväinen vierailustamme ja sanoi useiden uusien vankien tulevan kokouksiin uteliaisuudesta suomalaisia kohtaan. Nyt olimme uudella osastolla ja saimme rohkaista vankeja luottamaan evankeliumin totuuteen ja Jeesuksen voimaan. 

Brasan vankilassa kokoukseen tuli parikymmentä miestä ja jotkut heistä halusivat tehdä uskonratkaisun. Muutoinkin vangit olivat hyvin vakavia sanoman edessä. Puhuin ratkaisun teon välttämättömyydestä ja kokonaisesta antautumisesta Jeesuksen seuraamisessa Matteuksen evankeliumin 10:34-39 pohjalta, jossa Jeesus esittää hänen seuraamisensa ehtoja. 

Viimeinen vankila oli sunnuntaina naistenvankila jossa tilaisuuteen tuli parikymmentä naista ja heistä suurin osa oli ensikertalaisia meille. Laulut, todistukset ja evankeliumin saarna vaikutti ja Jumalan Henki avasi sydämet Herralle. Saimme rukoilla uskoontuloa haluavien puolesta ja myös muidenkin tarpeiden.

Kiitollisina Herralle saimme jälleen lähteä kotimatkalle.

 

Juha

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva