SUURI JEESUS helmikuussa 01.04.2019

9.2.2019 Tampere
 
SUURI JEESUS helmikuussa

Lauantaina 9.2. oli erittäin onnistunut tapahtuma, jossa jälleen muutama ihminen antoi elämänsä Jeesukselle. Tätä varten näitä tapahtumia pidämme, jotta Jeesuksen nimi tulee korotetuksi ja henkilökohtaiseksi. On vain yksi tie Jumalan luokse ja se on Jeesuksen kautta ja se että otamme hänet tosissaan ja elämme hänelle niin sanoin kuin teoin.

 

VEry bänd palveli musiikissa. Reima Flytström toi henkilökohtaisen todistuksen siitä kuinka Jeesus puhui hänellei ja kutsui luokseen. Reiman elämä todistaa ja julistaa Kristusta uskoontulon jälkeen.

 

Jani LIndroos julisti vahvan ja rohkean sanoman ristin voimasta ja merkityksestä elämässämme ja  johti meidät kaikki kohtamaan Jeesuksen. Suurin osa meistä oli jo uskossa, mutta muutama tuli lisää joukkoon! Kiitos Herralle! Jeesuksen nimi kutsuu luokseen! Jotkut loukkaantuvat siihen, toiset pelastuvat sen voimasta. 

 

Rukouksen voima muuttaa asioita elämässämme. Tiedon ja profetian sanat kun osuvat kohdalle, se jättää unohtumattoman merkkipaalun elämäämme. Elävän Jumalan sanat tekevät meidät eläviksi ja palaviksi.

 

Teemu

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva