Vuosi 2021 12.01.2023

 
Vuosi 2021

Pandemian tähden yhdistyksen normaali työ Viroon ja Latviaan oli keskeytyksissä. Rukousiltoja järjestettiin kuitenkin Suomessa 38 kertaa. 


Syksyllä yhdistys aloitti Jumalan Aika -nimellä kokoustoiminnan joka kohdistui lähinnä Pirkanmaan romaniväestön tavoittamiseen. Näitä kokouksia oli Nokialla ja Ylöjärvellä. Näissä olivat palvelemassa Juha Kotisaari, Feija Friman ja Jani Lindroos ja musiikissa Victory Tori Trio. 


Suuri Jeesus -kokoustoiminnan tueksi teimme myös niiden nettisivustolle lyhyitä hartausohjelmia joissa puhuivat, Teemu Koivisto, Sari Jaakola, Katja Lindeman, Juha Kotisaari ja Jani Lindeman.


Joitakin avustuskuormia saimme toimittaa Suomessa.


Pääosa kannatustuloista ohjattiin Hervannan Katukappeli -seurakunnan lähetystyön tukemiseksi. Katukappeli seurakunnan lähetyskohteita ovat Israelissa tehtävä evankeliumin levitystyö, Baltian juutalaisten parissa tehtävä lähetystyö, Pohjois Afrikassa tehtävä muslimityö sekä  raamatunkäännöstyö Venäjän vähemmistökansoille. 


Tuimme myös Pirkanmaan Latvian ystävien avustustyötä, lähetysjärjestö Avainmediaa sekä Patmos lähetyssäätiötä kertalahjoituksin. Samoin Venäjän vähemmistökansojen hyväksi tehtävää työtä tuimme kannattamalla Finugorbib -nettisivustoa jota ylläpitivät Satu ja Ian Cottrell.


Tammikuussa yhdistys järjesti jäsenilleen VERY - päivän.Somistekuva