SUURI JEESUS päivä 01.06.2023

18.5.2023 Tampere
 
SUURI JEESUS päivä

Helatorstain SUURI JEESUS päivä kokosi yllätyssuuren osallistujamäärän. Jo iltapäivän ruokous- ja palvontaosioon, joka jatkui opetusosuudella profetaalisesta palvelusta, osallistui kaksisataa henkeä. Iltatilaisuuteen osallistui 350-400 henkeä. Tämä oli yli kaksinkertainen määrä mitä milloinkaan aiemmin on ollut paikalla. Mistä se kertoo? - Siitä että jano Jumalan puoleen on kasvamassa. Aito jano ei vain tulla kuuntelemaan ja katselemaan vaan myös etsimään Herran kasvoja rukoillen ja palvoen.


Tällaiseen janoon myös Jumala vastaa ja hän vastasi jälleen! Kymmenet ihmiset tulivat vastaanottamaan Herran kosketusta, Pyhän Hengen voimaa ja uudistusta. Illan tilaisuudessa moni halusi tulla uskoon, moni vapautui siteistä ja riipuvaisuuksista ja jotkut sanoivat parantuneensa vain penkissä saarnaa kuunnellessaan. Herra oli keskellämme! Kiitos ja kunnia hänelle! 


Nyt sanassa palvelemassa olivat Mikä Särkkä, Harri Johansson ja Katja Lindeman ja musiikissa Katukappelin ylistysryhmä. Tulkoon Jeesus yhä suuremmaksi keskellämme!Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva