VEry-naiset Narvassa 24.01.2013

Viro, Narva 2.-4.1.2013
 
VEry-naiset Narvassa

Kun Narvan seurakunnan pastori Dmitri Andrejev kävi Tampereella joulukuussa 2012,  syntyi ajatus pitää evankeliointikokous  Narvassa.  Pastorille tuli ajatus, että pyhien aikana pidettäisiin kokous kaupungin asuntolassa. Niin sitten 3.1. järjestettiin Joulu/Uuden Vuoden kokous asuntolan pikku aulassa. Ei  ollut aivan selvä tulisiko kokoukseen aikuisia, lapsia vai sekä että. Valmistauduimme alustavasti pitämään aikuisille kokouksen, jossa laulettaisiin kahdesta kolmeen laulua lapsille. Paikalle tulikin noin 40 lasta ja ehkä 15 aikuista, mukaan lukien työntekijät.  Paikalle tuli myös Pakkasukko. Lennosta piti siis muuttaa ohjelma sopivammaksi lapsille. Lapset rukoilivat Pakkasukon kanssa maailman parasta lahjaa - Jeesusta. Ehkä kahdeksan noista lapsista rukoili ensimmäistä kertaa. Lapsille jaettiin myös lahjoja. Seuraavien päivien aikana jaettiin mukana tuotuja vaatteita niitä tarvitseville.  Meidät oli tuona samana päivänä kutsuttu Kaita Tie -seurakunnan iltakokoukseen. Eija lauloi tuttuja lauluja ja laulujen sanat koskettivat jälleen. Jumala antoi myös sanan pastorille ja jäsenille:


 Ps 147:3.  ”Hän parantaa ne, joilla on särjetty sydän, ja sitoo heidän haavansa.”


4.1 oli suunniteltu matka saman seurakunnan ylläpitämään kuntoutuskeskukseen. Tällä hetkellä siellä on 10 miestä kuntoutumassa alkoholi-  tai huumeriippuvuudesta. Keskus on vanha hirsitalo, joka sijaitsee keskellä metsää noin 90 kilometrin päässä matkalla Narvasta Tarttoon. Taloa kunnostetaan pikkuhiljaa. 

Veimme heille vahvistavaa Jumalan Sanaa sekä ruokaa. Meillä oli myös mahdollisuus  rukoilla monien puolesta ja myös heidän läheistensä puolesta.


VEry-naiset 


 

Somistekuva

Somistekuva

Somistekuva