Hyvän uutisen viikonloppu 08.05.2013

Virossa, Narvassa 27.-28.5.2013
 
Hyvän uutisen viikonloppu

Igor ja Zanna Vallerin kanssa lähdimme viemään Narvan Jumalan Sana seurakunnalle avustuskuormaa evankeliumin sanomaa. Seurakunta tekee aktiivisesti työtä kaupungin köyhien perheiden parissa jakaen ruoka- ja vaateapua sen mukaan kuin kykenevät. Kuultuaan että kuormamme käsittää nyt paljon vaatteita pastori kitti Jumalaa ja sanoi juuri luvanneensa ihmisille antavansa seuraavalla viikolla vaateapua!


Lauantaina oli myös köyhille järjestetty ruokailu jota edelsi evankelioiva kokous. Tilaisuuteen tuli lähes kaksi sataa henkeä. Pastori Sednev johti tilaisuutta ja lopuksi puhuin Jumalan sanaa kertoen Jeesuksen voimasta parantaa halvaantunut ihminen ja antaa synnit anteeksi. Ihmiset olivat hyvin vastaanottavaisia ja seitsemän henkeä halusi tulla myös rukoillen antamaan elämänsä Herran käsiin. Eräs nainen oli silmät kyynelissä lähes koko kokouksen ajan. 


Seuraavana päivänä palvelimme myös päiväkokouksessa ja oli hienoa tavata jälleen tuttu seurakunta sekä julistaa evankeliumin ihmeellistä sanomaa. Vaikka tilaisuus oli lähinnä uskoville niin loppukokouksen aikana nuori vähän mustelmilla ollut mies tuli esille ja halusi antaa elämänsä Jeesukselle! Saimme rukoilla myös monien sairaiden puolesta joita Herra kosketti.


Jumala kaikesta kiittäen, Juha, Zanna, Igor

Somistekuva